Корзина
cart
товар - 0,00 €

Ваша корзина покупок пуста.

Итого
0,00 €

Saku_1l

Больше изображений

SAKU soklivärv 0,9L M Teknos

Vesialuseline dispersioonvärv betoonpindadele.

Доступность: Есть в наличии

13,52 €
 tk 

Подробности

SAKU soklivärv omab CE-märgist betoonpindade kaitseainena. Sobib soklite ja betoonmüüride värvimiseks, olles hea leelisekindlusega ning „hingav“, lastes veeauru betoonist välja.

Kogukulu:  3-6 m2/L
Kuivamisaeg: puudutuskuiv 0,5 h; ülevärvitav 1 h
Värvus: valge
Läige: matt
Kogus: 0,9 L
Värvimistingimused: üle +5 0C
 
Kasutamine:
​Eemalda betoonpindadelt mustus ja vana lahtine värv. Kaltsiumisoolad eemalda BETONI-PEITTAUSLIUOS-pesulahusega (lahjenda veega 1:1) ning loputa veega ja lase kuivada. Ära värvi betooni enne, kui kaltsiumisoolade moodustumine pinnale on lõppenud.

Metallpindade korral puhasta galvaniseeritud pinnad mustusest ja rasvast ning raatharja roostes kohad. Seejärel krundi FERREX roostetõrje värviga.

Enne kasutamist segada korralikult läbi. Toonierinevuste vältimiseks sega korraga valmis ühele pinnale vajaminev kogus. Kanna pinnale 1 kiht pintsli või rulliga. Puhtad ja tihedad kivipinnad krunditakse SAKU soklivärviga. Tugevalt imavaid pindu krunditakse SAKU soklivärviga, mida on lahjendatud 5-1% puhta veega.

Töödeldav pind peab olema kuiv. Värvimise ja kuivamise ajal peab ümbritseva õhu, pinna ja toote temperatuur olema üle +5°C ja suhteline õhuniiskus alla 80%.

Säilitamisel vältida jäätumist!

Täpsemad värvimisjuhised: 
https://www.teknos.com/et-EE/ehitusvarvid/varvimisjuhised/

Our Brand