Корзина
cart
товар - 0,00 €

Ваша корзина покупок пуста.

Итого
0,00 €

Outdoor_Repair

Больше изображений

KIIRKIVINEV WEBER OUTDOOR REPAIR 5KG

Kiirbetoon välitingimustes betoonpindade renoveerimiseks, nt trepid, betoon äärised, aukude täitmine nii horisontaal- kui ka vertikaalpindadel sise- ja välistingimustes.

• Väga hea nakkeomadusega
• Võib jätta välistingimustes katmata
• Ilmastikukindel, külmakindel
• Lihtne paigaldada

• Betooni värvi

Доступность: Есть в наличии

12,40 €

2,48 € / kg

 kott 

Подробности

Aluspind

Aluspind puhastatakse lahtistest betoonosadest või muust naket nõrgendavatest ainetest nagu rasv, õli, tsemendipiim, tolm. Betoonist väljasolev armatuur tuleb katta korrosioonikaitsevõõbaga (weber.vetonit REP 05). Töid teostatakse kuivades oludes, aluspinna temperatuur peab olema vähemalt +5°C. Enne tööde algust tuleb aluspinda kergelt niisutada veega.

Segu valmistamine

Kuivsegu (5 kg) segatakse 0,8 l puhta veega trelli ja vispli abil. Väiksema koguse võib segada ka käsitsi näiteks pahtlilabida või kellu abil, segada niikaua kuni on mass on ühtlane, umbes 5 minutit. Seejärel lase segul seista umbes 10 minutit. Valmissegatud segu kasutusaeg on umbes 45 minutit.

Tööde teostamine

Segu paigaldatakse kellu või spaatli abil, paigaldatud segu on võimalik siluda siluri abil. Paigaldatud segu tuleb niisutada peale selle hangumist umbes 2-3 tundi peale paigaldamist. Betoonpinna niisutamist tuleks jätkata veel 2-5 päeva peale betooni paigaldamist ühel korral päevas. Samuti tuleks valatud betoonpind katta sademete eest. Külmades ja niisketes oludes kuivamisaeg pikeneb. Segu paigaldamiseks on minimaalne temperatuur + 5 °C. Kuivamisjärgselt on toode ülevärvitav sobiva betoonikaitse- või fassaadivärviga.

Kasutusjuhis

Enne segu kasutamist peab tutvuma tootejuhendiga ning teostama tööd vastavalt ettekirjutusele. Kasutaja peab olema valmis tõestama, et järgis kõiki toodet puudutavaid juhendeid. 

Säilitamine ja jäätmekäitlus

Segu säilib kuivades oludes kinnises pakendis 24 kuud tootmiskuupäevast. Toode ei tohi sattuda kanalisatsiooni. Kuivsegu võib käsitleda segajäätmena, kivistunud materjali mineraalse jäätmena. Tühja pakendi võib põletada.

Ohutusnõuded

Põhjustab ärritust. Ärritab silmi, hingamisteid ja nahka. Väldi pikemat kontakti nahaga. Kasutada kaitseprille, kindaid ning kaitsemaski. Vältida tolmu sissehingamist. Kasutada respiraatorit. Nahaärrituse korral pesta koheselt seebiveega. Segu sattumisel silma loputada mitme minuti jooksul ettevaatlikult veega ning vajadusel konsulteerida arstiga.

 

Materjalikulu 2 kg/m²/mm
Veekulu 0,8 l /5kg
Valmis segu u 3,4 l /5kg kuivsegust
Kasutusaeg u 45 minutit
Soovituslik kihipaksus 3-20 mm tasandamisel; 50 mm aukude täitmisel
Sideaine CEM II A 42,5 R, kiirkivinev portlandtsement
Täiteaine Liiv ja lubjakivi 0-1,2 mm
Nakketugevus (28 ööp) >1.0 MPa (EN 1542)
Survetugevus (28 päeva) >15MPa (EN 1542)
Tuletundlikus A2 (EN 13501-1)
Värvus Hall
Säilivusaeg 24 kuud tootmise kuupäevast kuivas ruumis ja suletud pakendis
Pakend 5kg

Our Brand