ostukorv
Korv
toode - 0,00 €

Ostukorvis pole tooteid.

Vahesumma
0,00 €

webertec_824

Rohkem vaateid

HÜDROISOLATSIOON WEBER.TEC 824 20KG


weber.tec 824 on tsemendil baseeruv ühekomponentne hüdroisolatsioonimaterjal, mis on mõeldud kasutamiseks suurema niiskuskoormusega tingimustes. Peamiselt on toode ette nähtud ühiskondlike duširuumide, basseinide, aurusaunade aga ka rõdude ja terrasside veetõkke ehitamiseks. Lisaks kasutatakse toodet fassaadide ühekrohvisüsteemides, kus tec 824 abil hüdroisoleeritakse soklites soojustuse ja krohvide pealt ning akna veepleki alt (va otsatükiga lahendustes). Materjal on UV-kindel ja vajadusel ülevärvitav (nt silikoonvaikvärviga ton 411 AquaBalance). Toode sobib kasutamiseks nii sise- kui välistingimustes. Materjali võib kasutada põrandakütte korral.

weber.tec 824 ( endine Superflex D1).

Saadavus: Jah

83,09 €

4,16 € / kg

 kott 

Info

Aluspind

Aluspind peab olema piisavalt tugev, stabiilne, kuiv, puhas, tolmu- ja jäävaba. Samuti ei tohi pinnal olla rasva ega õliplekke ega lahtiseid detaile. Lahtine värv või krohv tuleb eelnevalt hoolikalt puhastada aluspinnalt. Mineraalsed aluspinda tuleks eelnevalt niisutada, kuid mitte teha liialt märjaks (eelistatum on pigem kuiv kui liialt märg aluspind).

Imavad pinnad tuleks eelnevalt töödelda nakkekrundiga weber.prim 801 ning mitteimavad aluspinnad krundiga weber.prim 803 (nt vana keraamiline plaadistus). Kõik naket takistavad tegurid tuleb enne tööde algust eemaldada (ehitustolm/-praht).

Tööprotsess

Valada õige kogus vett (5,0...5,4 l/20 kg) seguämbri põhja ning seejärel lisada vastav kogus kuivsegu. Segada segu nii kaua kuni on tekkinud ühtlane tükkideta mass.
Esimese etapina isoleeritakse kõik nurgad ja läbiviigud, milleks kasutatake spetsiaalseid weber.tec 828 seeria tarvikuid. Materjal kantakse aluspinnale harja, pintsli või kelluga kahes-kolmes kihis, kuni peale kuivamist on tagatud ühtlaselt 2-3 mm paksune kiht (tööetappide arv sõltub aluspinna siledusest). Teist või kolmandat kihti on võimalik peale kanda kui eelnevat kihti ei ole enam võimalik kahjustada (+23 ºC juures 4-8 tunni pärast peale eelneva kihi paigaldamist). Segu jäägid tuleb puhastada värskelt niiske käsnaga ning töövahendid tuleb puhastada koheselt peale kasutamist puhta veega.

Praktilised nõuanded

Kasutada ei tohiks materjali, mis on juba tahenenud. Kõik andmed on testitud temperatuuril +23 °C ja suhtelise õhuniiskusega 50% juures. Kõrgem temperatuur ja madalam õhuniiskus kiirendavad ja madalam temperatuur ning kõrgem õhuniiskus aeglustavad toote kuivamist. Plaatimisel tuleb jälgida, et ei vigastaks hüdroisolatsioonikihti. Konstruktsioonis olevad vuugid tuleb ennem hüdroisolatsiooni paigaldamist teipida, nii on tagatud katkematu veetõkkekiht. Toode säilib kuivades tingimustes avamata pakendis vähemalt 12 kuud. Materjali ei tohiks kasutada miinskraadide ega ka kõrgama kui +30 °C temperatuuri korral. Värskelt paigaldatud massi tuleb kaitsta otsese külma, päikse ning vihma eest 3 ööpäeva peale paigaldamist.

weber.tec 824 saavutab vastupidavuse pidevale veesurvele 7 päeva jooksul peale paigaldamist.
Hüdroisolatsioonimass sobib kasutamiseks ainult kaetud kujul (keraamilised plaadid või krohv).

Ohutusnõuded

Põhjustab ärritust. Ärritab silmi, hingamisteid ja nahka. Väldi pikemat kontakti nahaga. Kasutada kaitseprille, kindaid ning kaitsemaski. Vältida tolmu sissehingamist. Kasutada respiraatorit. Nahaärrituse korral pesta koheselt seebiveega. Segu sattumisel silma loputada mitme minuti jooksul ettevaatlikult veega ning vajadusel konsulteerida arstiga.

Antud tootega koos on ostetud:

Vali tooted, mida ostukorvi lisada või vali kõik

Müürivõrk(vuugisarrus) 4/155/200/3000mm

Müürivõrk(vuugisarrus) 4/155/200/3000mm

3,04 €
Müürivõrk(vuugisarrus) 4/205/200/3000mm

Müürivõrk(vuugisarrus) 4/205/200/3000mm

3,04 €
Müürivõrk(vuugisarrus) 4/115/200/3000mm

Müürivõrk(vuugisarrus) 4/115/200/3000mm

3,04 €
   

Our Brand